Nintendo ville ge tillbaka till de som köpte sin 3ds tidigt nu när de sänkte priset rejält på maskinen.

Och torsdag den 1 sept så kommer alla “ambassadörer” att få 10 gratis NES-spel:
Super Mario Bros.
Donkey Kong Jr.
Balloon Fight
Ice Climber
The Legend of Zelda
Wrecking Crew
Mario Open Golf
Mario & Yoshi
Metroid
Zelda: Adventures of Link

Personligen så tycker jag att detta är lite fegt. De borde slänga ut en drös utav NES-spel för att hävda sig emot konkurrensen. Jag vill gärna se Punch Out, Chip and Dale – Rescue Rangers 2, Adventure Island 2 med flera. Listan kan göras lång. Men då kommer det ett problem som Nintendo inte verkar gilla att tampas med, nämligen licenser: detta giftiga ord som Nintendo vägrar att ta i med tång. Men det börjar bli dags Nintendo för att bege sig in i licenskriget om de ska ha en chans mot den stora giganten Apple. Hoppas att vi kommer att få se några “andra- och/eller tredjeparts titlar imorgon när de släpper de första gratis-spelen för oss som är “ambassadörer”. Om inte annat att de snart släpper spelen i e-butiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.