Spelet med världens längsta titel är en portning av spelet Four Swords som släpptes första gången i Gameboy Advance utgåvan av “Link to the Past”. Det är ett annorlunda spel då det är det första spelet i serien där man kan spela i multiplayerläge. Man kan vara upp till fyra små Link’s som ska samarbeta för att tillsammans klara av banorna och på vägen samla så mycket Rupee’s som det bara går.

Det finns även ett singleplayerläge där man som ensam spelare har kontrollen över 2 Link’s, detta fungerar ändå riktigt bra då spelet inte är alldeles för hektiskt och man kan låta Link nr. 2 styras av en Ai som är relativt kompetent. Fast spelet blir som så oftast roligast i sällskap med en vän.

Banorna är intressanta och bitvis riktigt utmanande! Spelets förra iterationer (till GBA och Gamecube) blev ju väldigt limiterat för att man behövde ha fyra vänner med vardera gameboy och samma spel samt 103082143 olika kablar till. Detta problem finns inte längre. Spelet är gratis på E-Shop för 3DS och DSI maskiner och all multiplayer körs som ni vet trådlöst. Detta spel är helt underbart. Ladda ner direkt om ni tycker om era 3DS/DSI maskiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.