I så gott som hela mitt liv så har jag drömt om av få besöka de stora spelmässorna där man får chansen att testa den nya coola produkterna och där man får spela de nyaste spelen som oftast inte ens har kommit ut ännu. Därför blev jag så otroligt peppad när jag tidigt våren 2010 fick höra om GAMEX. Att även lilla landet Sverige skulle kunna få ta del utav de stora lekplatserna som de större spelmässorna verkar vara.

Därför är det ju så skönt att GAMEX 2010 blev riktigt bra! För att vara första gången så tycker jag faktist att de gjorde ett stabilt jobb, Men det finns mycket att förbättra så GAMEX-arrangörerna haft en hel del att stå i.

Ett problem som förra GAMEX hade var att de riktigt stora titlarna lyste med sin frånvaro. Vissa storspel fanns där men det var dåligt organiserat bland vissa utav båsen så många titlar var väldigt lätta att missa. Detta kommer ändras nu då blandannat Mass Effect 3, Playstation Vita och en massor annat godis kommer att vara där!

Och ett faktum när det gäller mässor är att ju populärare de blir desto mer coola grejer kommer att finnas där i framtiden och mer företag kommer att närvara där nästa år

Jag ser mest fram emot att få testa en massa nya coola teknikprylar såsom förra året då jag fick spela Half-life 2 med haptisk kontroll på en 3D-skärm!

Idag öppnar Gamex portarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.