Årets nykomling blir ganska svår för mig att utnämna, då det har mest varit uppföljare och remakes iår så har urvalet varit ganska litet.

LA.Noire var ett spel som var relativt nytt för mig och det tog ett tag innan jag fick upp ögonen för spelet.
Men det är ingen talan om att det är LA.Noire som var det mest välgjorda i år som inte var baserat på något annat sedan tidigare.

Grafiken är underbar och motion capture som tekniken är otrolig, detta spel har en sådan underbar 40-tals estetik som garanterat kommer att locka till sig fans av serien “Mad Men”
(Kul fakta är att flera av skådespelarna ur serien Mad Men medverkar även i LA.Noire)

Deckardrama blandat med välgjorda actionscener. I sina bästa stunder så är LA.Noire väldigt likt vissa gamla peka och klicka spel, både i känsla och i story. Framförallt i det avseende att historien är viktigast. Actionscenerna är inte lika viktiga som i andra moderna spel utan det är dialogerna och “deckar-scenerna” som är i fokus och även spelets höjdpunkt.

Team Bondi stängdes ner kort efter spelet har kommit ut på marknaden tyvärr men det verkar som att många utav utvecklarna har fått jobb hos Rockstar så jag ser verkligen fram emot kommande spel utav Rockstar Games.

Jag tycker att alla borde pröva La.Noire då det är utan tvekan ett av årtiondets bästa spel!
Team Bondi har skapat ett guldkorn som många kommer att minnas länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.