Himuro Yoshiteru är en japansk Dj/Producent som har varit aktiv i runt 10 år. Nu när elektronisk har blivit så stor iochmed Skrillex så tycker jag att fler borde få upp ögonen för de genialiska verk som Himuro har producerat. Do what you must do är en låt som han släppte först som en “demo” på sin Soundcloud
Men som senare förblev gratis, Himuro har en väldigt bred genre bakom sig. Han har producerat allt ifrån dubstep till bitpop vidare till hiphop och glitch. Om ni vill höra mer vad han har gjort så sök på youtube eller gå in på hans soundcloud eller bandcamp sida

Do what you must do är en så kallad glitch-hop/idm som är en bra “inkörslåt” för de som är nyfikna på vad glitch-hop eller idm är. Jazz-samplingar, hiphop influenser, trummor med konstiga rytmer.

Himuro har gjort betydligt bättre låtar men “Do what you must do” är helt klart värd en musikälskares tid.

Ladda ned och lyssan på låten gratis här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.