Jorden är under belägring och i äkta 50-tals Sci-fi stil så ska du rädda jorden ifrån de (bokstavliga) tefaten.

Själva mekaniken är ganska ordinär, det är punktbaserad TD vilket betyder att du bara kan bygga dina torn där det finns speciella “byggpunkter”. Detta fungerar dock alldeles utmärkt i kontexten då det är så att byggpunkterna är utsatta på omloppsbanor runt ens “moderskepp” i äkta td-anda så är det så att moderskeppet ska skyddas till varje pris.

Speluniversumet utspelar sig i en generisk 50-tals sci-fi film vilket är hur charmigt som helst. Allt fånigt som är förknippat med genren finns representerade i spelet.

Grafiken och ljudbilden/musiken sitter som handen i handsken när det gäller känslan som de vill få fram med spelet. Hur mysigt som helst! Spelet i sig är tower defense, varken mer eller mindre. Om du gillar tower defense så tycker jag att du ska leta upp det här spelet!

Spelet finns till Ipad, PC och Mac och går att hitta på Appstore, Gamersgate och de flesta downloadaffärer.

Stort tack till Gamersgate för recensionsexemplaret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.