PARTYSPEL!

En genre som är helt värdelös när man spelar själv men som kan vara otroligt underhållande beroende på vilka man spelar tillsammans med.

B.U.T.T.O.N är ett “Simon Sez” liknande spel där den enda kontrollen man har i spelet är en specifik knapp på ett tangentbord eller en xbox-kontroll.
Syftet med spelet är att vinna så många utmaningar som möjligt, en utmaning går ut på att det kommer upp text-kommandon på skärmen som man ska följa, t.ex. “Do a Superman-pose!” eller “do 8 push-ups” sedan så kommer det alltid en “knapp-baserad utmaning” som går ut på att man ska t.ex. “hammra” på knappen så mycket det bara går på en kort tid, eller att man ska trycka på en knapp ett visst antal gånger. Detta medför att det kan bli roliga spelmoment beroende på vilka man spelar med.
Grafiken är vektor-aktig i “retrostil” och musiken är så mysig så att man blir varm i hela själen.

B.U.T.T.O.N är ett roligt spel om man vill spela i korta doser tillsammans med vänner. Den lever på premissen att ju fler spelare det är som är med och spelar desto roligare. Detta är inget höjdarspel men för sin prislapp på 20 kr så är den absolut värd priset och framförallt ett underhållande spel att ta fram vid vissa tillfällen.

Köp spelet här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.