Klubb Shibuya var en nattklubb som skapades av mannen bakom New Nippon ( känd som Mika )
New Nippon kommer för evigt att stå nära mitt hjärta då de inte mindre än tände mitt musikintresse då de tog in bandet “Plasma Jet” för några Sverige-spelningar år 2006.

Det var då den så kallade “J-rock” boomen slog till och New Nippon fick hit några utav japan’s största namn inom rock.
Då skapades Klubb Shibuya som med sina klubbkvällar skapade en hel del fina minnen hos mig (Som när jag blandannat satt och efter-festade med BatAAr efter en av deras första Stockholms spelningar).

När boomen lade sig så gick hela Klubb Shibuya på is, jag är dock så otroligt glad att få veta att Mika har återupplivat klubben. Han har bokat INORAN (som är gittarist i Luna sea, vilket är och var ett av japans största band någonsin)

Jag är otroligt stort fan utav Luna Sea och jag älskar INORAN’s solo-skivor så detta kom som en otroligt glad överaskning för mig.

Fredagen 31 Augusti så är Klubb Shibuya tillbaka och denna gången så kommer den vara på KGB Bar i Stockholm. Lokalen är intim och mysig men har begränsat med plats. För att garantera inträde så kan man reserva plats genom att skicka ett mail till info@ayna.se med antal platser och namn så kommer man förbi i kön mellan kl 21-22. Pris i dörren är 150kr. Klubben har öppet mellan 21 till 01. 18 års gräns gäller för hela kvällen.

Då jag vill se en mångfald inom den svenska konsert-scenen så stöttar jag Shibuya med 100%, gör det ni också. Kom till KGB Bar den 31aug så ska vi röja!

För mer info se shibuya.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.