Jag kan inte sova inatt heller, det har varit ett händelserikt år. Det händer att jag tänker över händelser som har hänt och saker som kommer hända, vad gör jag om 1 år? Vad gör jag om 3?

Just nu så är jag väl inne i en period där jag är osäker på vilka val jag tänker ta, vilka val man borde ta. Jag är ju ändå inte för gammal och det är mycket som man behöver ha koll på som jag ännu inte har haft erfarenhet utav. Man säger att i tonåren så förändras man extremt mycket som person men jag tror att det är en förvandling som aldrig avslutas. Det kanske är nyttigt att alltid förändras? Skulle jag trivas med att ha ett liv som är ständigt densamma? Att jag ständigt skulle alltid veta vad som kommer hända, hur jag ska förhålla mig till handlingar, personer, händelser. Jag trivs nog ändå rätt så bra i att veta att man ibland får falla handlöst, man behöver inte alltid ha koll på situationen.

Där jag är nu hade jag aldrig förväntat mig att vara om någon hade frågat mig för ett år sedan, mitt liv har förändrats extremt mycket på bara ett år. Även fast det har hänt negativa saker så vill jag känna att jag har lärt mig utav dessa händelser. Att man ändå går starkare ut ur varje kris, varje händelse, varje överraskning. Alla är väl inne i sådana här perioder ibland?
Att inte veta vad man ska göra med sitt liv. Att veta att man har saker på gång men inte har en aning för tillfället hur saker kommer att utspela sig. Det är väl det som vissa skulle kalla ett perfekt liv ändå? Att inte leva ett förutsägbart liv.

Hursomhelst, av alla saker som har hänt de senaste åren, oavsett bra eller dåliga så vill jag se något positivt i allt. För alla händelser speglar ju ändå den personen man har blivit, och de handlingar man gör speglar den personen jag vill vara.

Det enda jag vet just nu är att det kommer att hända riktiga spännande saker i framtiden. Det har visat sig att bara man jobbar hårt för något man vill så kommer det att ge positiva effekter. Men just nu så länge så låter jag alla tankar vara, jag lyssnar istället på bandet Dorena och låter mitt medvetande fyllas utav toner som ger glädje, motivation och styrka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.