Årets 3DS: Det har inte kommit så många bra titlar till Nintendo 3DS, det var dock väldigt många intressanta titlar som bara släpptes i Usa och Japan men som aldrig kom hit.
De få spelen som släpptes höll en bra nivå ändå.
Mitt favoritspel som släpptes till Nintendo 3DS iår heter: Resident Evil: Revelations.

Mest för att det var en utav de få 3DS-titlar iår som levde upp till det som spelarna ville ha. Resident Evil är en serie som har fått mer och mer hat på grund utav dess metamorfos ifrån Survival Horror till ren action. Men Resident Evil: Revelations är bakåtsträvande, den går tillbaka till Survival Horror genren och fokuserar på att bygga en stämning. Resident Evil: Revelations är det bästa av de nyare och äldre spelen och ett självklart köp för alla 3DS ägare som vill ha ett spel med substans.

Årets PS Vita:
Gravity Rush är ett anti-plattforms spel. Man spelar som en liten flicka som får otroliga gåvor och färdigheter utav en magisk katt. Hennes krafter gör det möjligt att manipulera gravitation. “Gravitationshoppandet” sköts via ett shooter liknande perspektiv där man får fram ett korshår som man använder för att visa åt vilket håll som gravitationen ska skifta till. Förutom det så används även det inbyggda gyroskopet. Man får en annorlunda syn på spelvärlden och dess mellansekvenser genom att röra och “tilta” på sin Ps-vita enhet.

Gravity Rush är ett riktigt välgjort, vackert och roligt spel som ger en ny syn på plattformsgenren. Det är ett måste för alla Ps-vita ägare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.