Det har varit ett underbart år för mobilspel och min favorit bland alla mobila spel i år är en spinn-off på den populära franchisen “Total War“. Spelet heter: Total War Battles: Shogun, och är annorlunda ifrån de andra titlarna i serien.

Total War-serien är känd för att vara svårintroducerad.
Lite därför så uppskattar jag så mycket att de ger serien en mer lättsam ton nu med Total War Battles: Shogun, det blir mer lätttillgängligt och framförallt visar att allt kan arbetas om så att det kan fungera fint även på mobila plattformar.

Total War Battles: Shogun är lätt att lära sig spela men det är även otroligt beroendeframkallande, det går snabbt att lära sig och speltiden ligger i nivå med många fullpristitlar. Total War Battles: Shogun innehåller mysig grafik som passar bra och är lätt för en modern telefon att måla upp. Spelstilen i sig liknar lite Plants Vs. Zombies fast korsbefruktat med just Total War. Det må ha en del buggar och är knappast det mest innovativa vi har sett till mobila plattformar iår. Men Total War Battles: Shogun är ett riktigt roligt spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.