2013 blir ett av de mest spännande spelåren på länge. Det kommer att bli ett guldår för oss spelare! Vi får fler och mer nyskapande titlar än vad vi har sett inom branschen på länge. Då 2012 var uppföljarens år så verkar 2013 vara ägnad åt nya titlar där vi förhoppningsvis kommer att få många intressanta och överaskande spelstunder.

3. Beyond: Two Souls
Jag har alltid älskat Quantic Dream och deras frontman David Cage. Han har alltid fokuserat på story, karaktärsutveckling och intensiva spelvärldar.
Det enda som hans spel har varit svaga på var spelbarheten. Med Beyond: Two Souls så ska han tydligen ha lärt sig utav sina tidigare misstag och spelet ser ut att bli en underbar och chockerande upplevelse som jag hoppas kommer att beröra många när det kommer ut någongång under 2013

Beyond-Two-Souls_2012_06-04-12_005-620x310

2. Tomb Raider
Jag har inte kunnat ta Tomb Raider på allvar på många år. Serien har varit milslånga steg bakom konkurrenterna och jag har länge trott att det inte skulle komma något nytt Tomb Raider. Men lyckligtvis Så ger Crystal Dynamics Lara Croft ytterligare en chans. Och nu så tar de karaktären på större allvar. Lara är inte en själlös bimbo längre utan en levande tjej som verkar vara mer mänsklig än tidigare itterationer. Många säger att Tomb Raider är likt Uncharted, jag säger då till det: Vad är det för fel att Tomb Raider tar inspiration ifrån ett utav världens bästa spelserier?

tomb_raider_2014-1920x1080

1. DMC
För att sammanfatta DMC i en stavelse: “AAAAAAAHHHHHHHHH”.
Devil May Cry är en utav mina absoluta favoritserier någonsin. Det är hack and slash med en själ. Det har aldrig handlat om att trycka snabbat på knapparna utan man måste lära sig combos och strategier för att kunna ha en chans att klara sig igenom de olika spelen. DMC är en respektfull retcon, Ninja Theory har bevisat sig starka med genren och efter underbara Enslaved så tvivlar jag inte på att de kan ta Devil May Cry-serien till nästa nivå. Ett utav mina favoritserier får en ny titel som utvecklas utav ett spelföretag som har nog med kompetens för att göra ett spel värt att minnas.

8OOG2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.