Det verkar vara flera förutom oss som gillade Looper då vi har fått en flodvåg med bra bidrag. Nu så har vi valt ut de som vi tyckte var bäst! Grattis till er! Filmerna kommer på posten inom några dagar.

Jag hade velat att Miss Li spelat mig som ung och Sylvia Vrethammar som äldre:
– Då hade ju mitt liv såklart gestaltats helt perfekt, fast samtidigt “Så mycket bättre”!
/Mikaela Appelkvist

Jag skulle välja Tommy Lee Jones som mitt äldre jag och Javier Bardem som mitt yngre jag.
Dom har redan visat att dom funkar bra i samma film (No Country for Old Men).
Skulle vara spännande om Tommy åker tillbaka i tiden och gör en galen roadtrip med sitt forna jag. För att få han på rätt väg.
Skulle vara lite som en blandning av filmerna Roadtrip och Ett Päron till Farsa. Sen skulle Chevy Chase och Jon Lovitz bl.a vara med i filmen. 🙂
/Andreas Eriksson

Då jag har ganska tjocka ögonbryn så har jag inte så många skådisar att välja mellan.. Eftersom jag själv vill bli skådis så kan jag ju ändå inte spela mig själv.. Men många har sagt att jag är lik Robert Pattinson. Tycker att han är förjävlig i Twilight filmerna men i övrigt är han faktiskt ganska bra.. Det är ju synd att folk inte ger honom chansen oftare.. Han är grym i Cosmopolis t.ex. Så han skulle spela mig som ung och som äldre skulle Peter Gallagher få spela mig.. Han har också tjockare ögonbryn och är en grymt underskattad skådis! 🙂 och eftersom han ändå på något sätt liknar Robert Pattinson och tvärtom..
/Robert Holik

Grattis ni har vunnit Looper på Bluray!

Dessa två var våra favoriter bland bidragen och de vann förutom Looper på Bluray även det officiella soundtracket.

Malin Åkerman & Lena Endre får bli mitt slutgiltiga svar.

Det är en tuff bransch med alla filmer som görs nuförtiden. Men ibland så dyker det upp små guldkorn bland svenska filmer.
Så därför tänkte jag på dessa två underbara svenska kvinnor:) Jag tycker att det är grymt att se dem in action och speciellt Malin som lyckats så stort i USA.
Jag tyckte även att dessa skulle passa bra för att de liknar varandra, det är viktigt om de ska spela samma person.:)
/Lina Karlsson

Svår fråga.. Jag skulle välja Milla Jovovich som skulle spela den yngre, nutida versionen av mig i en film som Looper och Sigourney Weaver som den äldre, framtida versionen.
Jag fullkomligt avgudar Milla’s karaktär i Resident Evil och känner att hon skulle vara en av de två i det grymma skådespelarparet. Hon skulle definitivt passa i den rollen. Jag gillar i överlag alla hennes roller tidigare spelade roller jag har mött, men en liknande karaktär som Alice i Resident Evil skulle vara väldigt passande, dock utan hennes “superkrafter”. Hon känns som den coola tjejen, som inte riktigt bryr sig om folk runt sin omgivning för “mycket”. Hon skulle inte låta sina känslor komma ivägen för något viktigt. Hon skulle vara den ultimata loopern.
Signourney skulle vara den ultimata, äldre framtida jag som skulle vara en klockren, stencool looper från framtiden. Jag älskar hennes talang och det känns för mig som att hon kan bemästra de mesta rollerna, komedi, action, you name it. Dessa tillsammans tror jag skulle utgöra en grym film ilooper anda! Självklart finns det lite olikheter i deras utseenden, precis som mellan Bruce Willis och Joseph Gordon Lewitt, men med dagens teknik så kan man ju fixa detta lätt som en plätt 😀
Dessutom är både dessa två talangfulla skådespelare grymt vackra, ambitiösa förebilder.
/Bianca Ahlstedt

Grattis till alla vinnarna!

Joseph Gordon Levitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.