Gemini Rue är ett underbart indie-äventyr som är utvecklat av Wadjet Games, en spelstudio som genom titlar såsom Resonance och Blackwell har hittat sin niché genom att enbart utveckla “old-school” äventyrspel i peka och klicka-stil. Gemini Rue har en distinkt Future-noir aura över sig vilket är en atmosfär som passar otroligt bra i just peka och klicka-genren. Spelet har inte fått den uppmärksamhet den förtjänar så nu ska den portas till ios-plattformen, förhoppningsvis så kommer den först ut till Apple-produkterna för att testa på den bärbara marknaden, drömmen vore om Wadjet även släpper sina spel till andra bärbara plattformar såsom: Android, Ps Vita och 3DS.

Roligt att indieutvecklare börjar se potential i de bärbara konsolerna och förhoppningsvis så tar fler utvecklare efter.

Releasedatum är ännu inte släppt för mobil-versionen utav Gemini Rue

darkadv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.