Danny Boyle har länge varit en av mina favoritregissörer. För hur kan man tycka illa om någon som har skapat filmer såsom: 28 Dagar Senare, Trainspotting, Slumdog Millionaire och 127 hours.
Trance är hans nya film som är en psykologisk thriller. Och om Danny är sig lik så kan man tänka sig att Trance kommer att behandla tittaren med respekt och lämnar förhoppningsvis öppet för egna tolkningar.

Huvudrollen spelas utav James McAvoy som senast var med i X-men: First Class, han var riktigt bra i rollen som Charles Xavier men frågan är om han har tyngden som krävs för att spela huvudrollen i en psykologisk thriller? Tiden får berätta för mig om jag har fel eller inte.

Trailen ser dock riktigt lovande ut. Sedan att den ackompanjeras utav underbart glitchig electro gör mig inte mindre peppad. Jag hoppas verkligen att filmen kommer att komma till Sverige för intressanta thrillers som underhåller samtidigt som den får en att tänka är en typ utav film som inte växer på träd så att säga.

WFTCRMImageFetch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.