One hit wonder. En benämning som mer än väl gäller Psy som förr erövrade världen med sin Gangnam Style.

Hans nya singel Gentleman är ett tafatt försök att försöka återuppliva succén med hans tidigare “komet” till hit. Det märks dock att Psy kommer att få det svårt att överleva som artist utanför Korea. Gentleman är vidrigt dålig och det låter verkligen som om han komponerade melodin på en lunchrast.

Videon är ett skämt och det är skamlös stöld ifrån Gangnam Style. Det är fånigt hur lite de försökte och med tanke på att dansen i refrängen består utav något som ser ut som när en bakfull stekare försöker “luftjucka” något.

Det är en mycket lättglömd låt och jag hoppas att han faktist lägger tid och talang på sin nästa singel. Om inte så får han gärna bestå som en One hit wonder.

PsyGentleman-621x331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.