Matthew Koma är i det närmaste okänd för oss svenskar. Vi känner igen hans namn genom t.ex. Zedd’s låt Spectrum. Förutom att samarbeta med diverse EDM-musiker så försöker han slå igenom som en solo-artist. Han uppträde nyligen med Ellie Goulding när hon hade en konsert i Stockholm nyligen. Hans framträdande gjorde mig intresserad av vad han hade att erbjuda. Såg då att han nyligen hade släppt en ny singel. One Night som bjuder på en rätt så alldaglig men ändå rätt så njutbar pop. Även om One Night inte gör något innovativt så lyckades den ändå hålla intresset uppe och det man får är en mysig poplåt som sätter i skallen. Att Matthew har en bra sångröst gör inte det hela sämmre.

KOMA_zps97d10496

Det är en låt som är helt klart värd att kolla upp om man gillar pop som inte är framavlad av ett skivbolag. Matthew Koma känns genuin och hans kommande karriär blir säkerligen stor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.