Leave this world behind var den första låten som hitmaskinen Swedish House Mafia. Den låten startade en helt otroligt karriär där de under några år var i framkanten av EDM-scenen. Nu har bandet kastat in handuken, de avslutade bandets historia med några bejublade spelningar tidigare iår.

Skærmbillede 2013-05-16 kl. 13.07.09 2

Nu har låten blivit omgjord och till den har det släppts en video som är producerad tillsammans med Volvo.

I videon så får man se bandet där varje medlem på sina egna sätt visar hur de avslutar detta kapitel ur deras liv. Det är poetiskt och en rätt så vackert filmad video. Låten i sig är respektfullt omgjord, då originalet var up-tempo så är den här versionen härligt ambient och vackert sjungen. Jag gillar den här versionen riktigt mycket och skulle gärna se att denna släpps som en singel utanför den här videon.

Skærmbillede 2013-05-16 kl-1. 13.06.50 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.