The Resistance går ifrån klarhet till klarhet. Detta All-star band med medlemmar som har blandannat varit med i The Haunted och In Flames så förväntar man sig en hel del talang. Det får vi.

Jag har tröttnat på dagens metalcore och blir helt överlycklig när det kommer metal-akter som gör något uppfriskande. The Resistance bevisar igen att deras essé ligger i att göra hederlig dödsmetal.

Bra metal är sådan som inger en känsla, melodier och lyrik som gör att man bryr sig om vad det är som händer. The Resistance har nu släppt sin debut-skiva – Scars – och varje låt är som en käftsmäll. Mer om skivan vid ett senare tillfälle.

Nu har bandet också släppt första musikvideon ifrån Scars. Låter heter Clearing the Slate och den levererar precis sådant som bandet ska syssla med. Tokarg metal som har texter som skär genom ben och musik som förändrar din hjärtrytm. Glöm inte att videon har fler lensflares än i valfri J.J. Abrams-film! Jag är otroligt svag för denna typ utav musik.

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.