Jag brukar vanligtvis inte skriva nyheter om konserter som ska vara, jag brukar snarare skriva om dem efter att de har inträffat. I år däremot så är det många intressanta spelningar som jag inte hade förväntat mig att gå på i första taget. Jag har ju pratat om Göteborgs post-rockarna Dorena innan. Jag har intervjuat dem och älskat varje album som de har släppt. De är ett band som gör saker intressant och en intressant sak med det bandet är att även fast de är Göteborgsbaserade så har de sällan spelningar i Sverige.

Nu visade det sig att de har fått två Sverigebesök inbokade:
05.04 – Sticky Fingers – Göteborg, SE
08.04 – Broder Tuck – Stockholm, SE

Både Sticky Fingers och Broder Tuck är riktigt “intima” ställen. Och speciellt på Broder Tuck så kommer man komma riktigt nära bandet och på så sätt få varje delay-effekt rakt in i porerna.

Jag ser riktigt mycket fram emot att äntligen få se Dorena spela efter att ha lyssnat på dem sedan 2011.

Mer info utannonseras snart på deras Facebook-sida:
https://www.facebook.com/dorenamusic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.